Angol hobby magyar kivitelben

2009.01.21. 11:49 | laurix | Szólj hozzá!

Tavasz közeledtével ismét felmerülhet a kérdés: hol építsünk csapatot Budapesten belül? A helyszínnek érdekesnek, különlegesnek, nagynak és mindenek előtt jól megközelíthetőnek kell lennie. De hagyjuk most az éttermeket, a paintballt és az extrém quadozást.

A budai hegyek szívében, a Bach csomóponttól kocsival 10 percre nyitotta meg kapuit 2007-ben a Budapest Highland Golf Club. A helyszínt folyamatosan szépítik és bizton állíthatom 60 főnek remek szórakozást nyújthat egy májusi napon.

A klubházat 36 hektáros park veszi körül (benne kis tóval), ahol a profik gyakorolhatnak önfeledten. Kezdőknek meg maradnak a gyakorló pályák: közvetlen,mosolygós, fehér ingbe öltözött oktatókkal.

Mindemellett lehetőség van a pályán belül: golf-show megrendezésére, színpad állítására, tetőtéri konferenciaterem használatára. Nyitott gondolkodású helyszín, ahol csak a catering szolgáltatás kötött.

Őszintén bíztatlak Titeket, ragadjatok ütőt, öltözzetek fel sportosan elegánsan (mert ugye a golf mégiscsak luxus sport) és irány a XXII. kerület!

Címkék: szabadtéri helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr87893171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása