Farsangra hangolódva

2009.01.22. 23:33 | laurix | Szólj hozzá!

10 nap múlva itt a február, ami köztudottan a farsang szezonja. Biztosan sokan voltunk már beöltözős partiban, de talán kevesen vállalták, hogy börtöntöltelékek legyenek. Pedig nem olyan rossz az. A csíkos ruha kényelmes és még slankít is. Öltözzünk hát Al-Caponénak és irány az Alcatrazi börtönpince!

Stílusos hely a Blahától öt percre, melynek eredetije a San Francisco-öbölben található.  Igazi zegzugos szórakozóhely, ahol a pincérek egyen pizsamában szolgálnak fel, és ha asztalt foglalunk, akkor egyhamar cellában találjuk magunkat.

Egy jó tanáccsal azért szolgálnék: vagy az egész klubbot foglaljuk le (ha kis csapatunk meghaladja a 100 főt), vagy ne menjünk oda táncolni, mert a hely túlnőtte a táncparkettet!

Címkék: különleges

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr90896776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása