Lufi kell a gyereknek és málnaszörp!

2009.01.25. 21:48 | laurix | Szólj hozzá!

Egy programstruktúra megírásakor számomra az egyik legnagyobb nehézséget a gyermekelőadások időzítése jelenti. Hiába állítunk színpadra olyan kiváló előadókat, mint Szalóki Ági vagy az Apacuka Együttes, képtelenség előre megbecsülni a koncert látogatottságát.

Egyrészről nyilván a szabadtéri helyszín még jobban nehezíti az előre tervezést, mert a kicsik kora reggel nem jönnek ki, viszont délben már ebédelnek, utána meg jön az alvásidő. Másrészről viszont képesek szakadó esőben végigénekelni egy koncertet, táncolva az esernyő alatt.

Ki ért ezt?

Nagyon szeretnék rájönni a titok nyitjára, hiszen munkáimban elsőrendű szempont, hogy a valódi értékek közvetítését nem lehet elég korán kezdeni. Emellett meg képtelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy a bóvlisnál persze mindig kígyózik a sor. Ne higgyük hát el, hogy tényleg lufi kell a gyereknek és málnaszörp!

Címkék: mix

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr38902202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása