Az ajándék ló foga

2010.01.28. 23:40 | laurix | Szólj hozzá!

Nem szokásom felróni senkinek, hogy mit adnak, nemcsak jólneveltségből, hanem olyan egyszerű oknál fogva, hogy szeretek kapni, leginkább meglepetést. Esetek nagy többségében nem nézek utána, hogy honnan van? Mennyibe került? Milyen típust (vagy fajtát) gyártanak még belőle? Szívből örülök neki, aztán leginkább használom, persze az is lehet, hogy nem. De mindig emlék marad.

Ez az ajándék azonban más volt. Designos, hozzám illő, kecses, de mégis sportos és a legfontosabb, hogy újrahasznosított. Alapanyaga: reklámmolinó. Már maga a molinó is felvillanyozott, hiszen korábban foglalkoztatott az a tény, hogy vajon mit csinálnak a sok értékét vesztett hirdetési anyagokból. (http://eventpoint.blog.hu/2009/03/12/fak_viragok_feny_1)

Így fogtam a táskát és a benne elhelyezett cetliről lemásolva bepötyögtem a betűket a google keresőjébe: delta9. Elsőként kiadta a honlapot és csodálkoztam nagyon, látva, hogy egy reklámajándék készítő csapat oldalára jutottam. Találkoztam már sok újrahasznosított alapanyagból készült ajándékkal, mappákkal, tollakkal, pendrive-okkal, játékokkal, de a Noha Stúdió és Alkotóműhely kreációi valóban különlegesek.

Hogy kik ők? Magukról azt vallják, hogy egy profi, főleg iparművészekből álló csapat, akik vállalják az egyedi reklámajándékok megtervezéstől kedve, a hostess ruhák kivitelezésén át, a megálmodott bútorok legyártását is. Mindezt természetes, vagy éppen újrahasznosításra szánt alapanyagokból, a célcsoporthoz igazítva.

Két termékük tetszik igazán: a táskák és a bútorok. Az előbbit kiváló reklámajándéknak tartom, fiatalos, lendületes, innovatívan gondolkodó embereknek. Utóbbiból egy felejthetetlen design parti alkotható, ahol a színeknek és formáknak csak a lejárt hirdetések szabhatnak határt.

Érdemes megnézni, keresni, kérni, nemcsak másnak, hanem magunknak is adni, feldobva ezzel egy szürke hétköznapot!

Bővebb információ és képanyag: http://delta9.hu/magunkrol

Címkék: különleges reklámajándék dekor design grafika forma

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr841711386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása