Utazz itthon!

2009.07.16. 23:55 | laurix | Szólj hozzá!

Válság van. Árad mindenhonnan,a TV-ből, rádióból, újságokból, barátok és kollégák figyelmeztetéseiből. És tényleg. Lehet, hogy nem is lenne akkora, de komolyan vesszük. Ott húzunk, ahol csak lehet. Így a külföldi utazást hazaira cseréljük. És ez az a pont, amikor rádöbbenünk, hogy mennyire nem ismerjük országunkat, a vidékben rejlő nagyszerű lehetőségeket.

Felhőtlen szabadságom helyszínét keresgélve bukkantam rá a pusztavacsi erdő alján meghúzódó, a Ricsováry Major üdülőfarmra, mely egy több mint száz éves gazdaság felújított „változata”. Nádtetős, fehérre meszelt, vastag falú házak várják az üdülni, és leginkább csöndre vágyókat, egy számomra eddig ismeretlen környezetben. A vendégházak gyönyörű lakosztályokkal rendelkeznek, de a major területén található az „Öreg Tanya” camping is, így mindenki a saját korlátaihoz mérten tölthet el, pár igazán kellemes napot.

A terület leginkább azoknak kedvez, akik a wellness szállók egyformaságát megunva, vagy sosem kedvelve szeretnének kikapcsolódni egy olyan területen, ahol adva van számos sportolási lehetőség (lovaglástól, a teniszen át, az íjászatig minden) megkoronázva házias ízekben gazdag, bőséges vacsorákkal.

Az egyéni üdülésen túl, pedig kiváló terület csapatépítére, hiszen itt az irodai kényelemhez szokott dolgozókat a legkülönfélébb programokkal lehet kimozgatni a már-már „természetesnek” vélt környezetekből. Ezentúl ajánlom még igazi lagzis esküvőkre, és az erdő mélyén megbújni kívánó nászutasoknak a helyszínt, mely egy valódi kuriózum a hazai szállodarengetegben.

További információ: http://www.ricsovary.hu/preloader_magyar.html

Címkék: különleges szabadtéri helyszínek sport helyszínek esküvői helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr991250522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása