4000 négyzetméternyi boldogság

2009.01.30. 00:52 | laurix | Szólj hozzá!

2007-ben vettem fel az egyetemen a rendezvényszervezés órát, melyből csak a dátum érdekes. A tanár első kérdése persze az volt: „hova vinnétek 800 főt konferenciára Budapesten belül?” Soroltuk, ott van a Hungexpo, a Syma, a Sportaréna, a Millenáris és az akkor még újdonságnak számító EUCC.

Két év telt el - azóta nyílt egy új „plaza”, tervbe van véve minimum kettő azonnali építése -, de a konferencia helyszínek választéka ugyanaz maradt. Én már attól is boldog lennék, ha frekventált helyen létezne egy olyan hangár, ahová könnyedén beférne akár 1000 ember. (Így a designt és a dekorációt mindenki maga adhatná saját elképzeléséhez.) Nem kell, hogy exkluzív, csak az, hogy használható legyen!

Miért nem lehetett a „100. bevásárlóközpontból” lecsípni egy tesconyi darabot, amit a rendezvényszervezők bérelhetnek?

Persze tudom, hogy sajnálatos módon minden újdonság lecseng körülbelül három év alatt, mivel a cégek nem akarnak már ismert helyszínekre visszamenni. De akkor is kellene végre egy innovatív helyszín, amely felkavarja a konferencia helyszínválasztékok állóvizét!

Címkék: mix

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr69911516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása