4 nap múlva szombat

2009.08.31. 22:48 | laurix | Szólj hozzá!

Pincészet

Mindannyian tervezünk. De, mint minden tevékenységet, ezt is mind másképp csináljuk. Van olyan ember, aki kigondolja előre mit fog tenni egy hónap múlva, hova fog utazni, mit fog felvenni ama jeles napon. Van aki, néha tervez, néha nem, mérlegelve azt, mi fontos, és mi kevésbé. És van olyan, aki sodródik az árral, nem gondolva a holnapra, csak a mára. A laza és könnyed ember megtestesítője, aki mindenhol felbukkan, nem siet, de mégis ott van. Ezek azok, akiket irigylünk mi, mindig jó előre tervezők.

Itt hát elsősorban azokhoz szólók, akik a szokásos problémás hétfőn arról álmodoznak, mi lesz a hétvégén. Jó idő. Ezt megnéztem. Hiszen ez is része a biztos tervezésnek. Mert ha süt, irány a szabad, ha esik, jó lesz a mozi is. Most azonban vétek lenne popcornért sorba állni akkor, amikor Budafok fesztiválra készül.

Az előző bejegyzéseimben - szintén tudatosan, mert az ilyen típus, már csak így ír - gyakran emlegettem a XXII. kerületet, és annak valóban varázslatos pincerendszereit, ahol szeptember 5-én és 6-án megrendezésre kerül a XX. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Több mint tíz helyszínen várják a látogatókat, Rúzsa Magdival, Besh o droM-al, Budapest Bárral, Ferenczi Györggyel mutatva meg, milyen is egy Kisváros a Nagyvárosban.

Izgalmas, mert főváros, hagyományokkal övezett, mint egy kisváros. És legfőképpen ismeretlen! Nos, hát itt a lehetőség, hogy jó borok társaságában megismerjük olyan nevezetes pincészeteit, mint a Garamvári Szőlőbirtok, a Szent István Korona Pince vagy Promontorbor Zrt.

Az előtervezőknek ajánlom a honlapot, mert tényleg nincs igazi terv pontos ismeretek nélkül! Higgyék el, én tudom. De van még négy nap szombatig!

További információ: www.budafokiborfesztival.hu

Címkék: különleges szabadtéri helyszínek koncert helyszínek rendezvény bírálatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr691351896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása