Bölcsesség a fodrászatból

2009.08.24. 08:21 | laurix | Szólj hozzá!

Garden Lounge Városmajor

Az egyik legkedvesebb filmemben mondták egyszer: „A legvalószínűtlenebb helyen is rábukkanhatsz bölcsességre!”. És, hogy ez mennyire igaz, nemrég újra tudatosult bennem, amikor megkaptam a fodrászatom havi körlevelét. Persze egy olyan verseny nyerteseit hirdették, melyek között én nem szerepeltem, de amúgy is sokkal jobban érdekelt az a helyszín, ahol a szerencsések eltölthettek egy felejthetetlen éjszakát. Annyira tetszett, hogy még azt is elnéztem a levél írójának, hogy áthelyezte az éttermet a Városligetbe, holott annak igazi lelőhelye a XII. kerületi Városmajor, azon belül is a Szamos utca 2/B.

A Garden Cafe egy igazi design étterem, letisztult formákkal, tág belső terekkel, trendi színekkel és megoldásokkal, egy hangulatos kert kíséretében. A nemzetközi konyha lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a kedvére való fogást, legyen az éppen lazac steak zöldtea szósszal, bazsalikomos sült jérce pitában, vagy éppen szarvas pörkölt vargányás galuskával. A legdrágább étel a 4000 Ft határát súrolja, így érdemes ide betérni azoknak, akik szeretik a design hangulatot, megfigyelve azt, hogyan kell gyakorlatba átültetni az Elle Dekor hasznos berendezési tippjeit.

De emellett ajánlom rendezvényszervezőknek is, főleg azoknak, akik multi ügyfelekkel dolgoznak, hiszen kezdődik az év! Nálunk ez nem január, hanem szeptember elsejével.  A nyár leköszöntével, kezdődnek az újabb üzleti reggelik, megbeszélések, elegáns vacsorák sora, melyekre mindig elkél egy jolly joker.

De ez a „kártya” kellhet az esküvőszervezőknek is, hiszen az említett étterem pont a Városmajor Jézus Szíve Plébánia mögött található, mely csak egyike a közelben megbúvó templomoknak. Külön dekorálás nem is kell, hiszen a széktámlákat fehér, egyszerűsített vonalú vászonszoknyák takarják.

Összegezve: egy modern helyszín, a város lüktetését övező csendes környezetben.

További információ: www.gardencafe.hu

Címkék: design helyszínek exkluzív helyszínek esküvői helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr341334120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása