A jó öreg 501-es

2009.10.26. 00:22 | laurix | Szólj hozzá!

Alapdarab. Mondhatni kötelező elem a fekete tűsarkú és a fehér tornacsuka mellett. Egy életérzés kék színbe bújtatva. Apám még téglával koptatta, hogy dögösebb legyen, ma már szakadva adják az indigókék gatyát, amin már mindegy is a szín és a forma. A címke a lényeg, melyet hordva magabiztosak leszünk és divatosak. Mai szóval élve: trendik.

És, ha már a trendnél tartunk elengedhetetlen észrevétel, hogy újra divat a válltömés és a farmer, mint anyag. Az előbbi istennek hála megmarad a póló belsejében, az utóbbi kitörni látszik megszokott környezetéből. Farmerből készült függönyök, kanapék, párnák lepik el a svéd bútoráruházak polcait, felfrissítve egy anyaghoz társított előképünket.

Ma, egy ilyen alkalmatosságban ülve, gondoltam: koppintani nem is akkora bűn. A lényeg csak az, hogy vigyünk bele valami újat, valami többet, hogy ne legyen annyira átlátszó. Mert ugye, semmi sincs előzmény nélkül.

Az említett előzmény ebben az esetben a frankfurti The 25hours Hotel by Levi’s különleges szobái, ahol szinte minden farmerből készült. Az ágy, a fal, a szőnyeg, mind életre kelti azt, melyet kivált egy márkához fűzött érzésünk. És, valahol számomra itt kezdődik egy igazi design hotel fogalma. Persze össze lehet válogatni szép és rettentő drága bútorokat egy szálloda luxus lakosztályába, de mennyivel ötletesebb valamire felfűzni a szobák láncolatát, teljesen újat létrehozni a már ismert, csak éppen eddig másra használt alapanyagból.

Szenzációs egy szekrény nélküli szobába érkezni, ahol levetett ruháinkat csak a falra fúrt apró fogasokra akaszthatjuk, ahol már előttünk valaki a csizmát az asztalra tette és lámpát kreált belőle. Mondanom sem kell, hogy ebben az esetben is a trend exkluzív körülményekkel párosul. Minden szoba síkképernyős TV-vel és Ipod dokkolóval felszerelt, biztosítva az ide érkező vendégek kényelmét.

És a koppintás? Hát azt oldja meg mindenki maga, mert alapanyag az található dögivel, csak járj nyitott szemmel, a hecc kedvéért legalább a jó öreg 501-esben!

További információ: http://www.25hours-hotels.com

Címkék: különleges kitekintés design helyszínek exkluzív helyszínek dekor design grafika forma

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr91475081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása