Blahától öt percre a Keleti irányába

2009.02.05. 23:04 | laurix | 2 komment

Sportesemény megrendezése is a rendezvényszervezés alá tartozik, de ezekről ritkán beszélünk, valószínűleg azért, mert a fényűző partik árnyékában bújik meg. Amikor azonban megcsörren a telefon egy budapesti sportnap szervezésének ajánlatával, helyszínként azonnal a Sportmax, a Kamraerdei Ifjúsági Park és a Hármashatárhegyi Hangár jut eszünkbe. Még talán akkor is, ha a közelség a felmerülő igények közé tartozott.

Persze (tudom), nemrég nyitotta meg kapuit a Csörsz utcai Sportmax 2, de én most mégsem erről szeretnék írni. Sokkal inkább egy olyan épületről, amely méltán kapta a SportTemplom nevet. Nem kell rosszra gondolni! Itt nem a szálkásra kigyúrt halandók róják le tiszteletüket Izomisten előtt, sokkal inkább a meghittségre vágyók járnak ide, akik unják a plazák luxus, ám kétségkívül elidegenítő fitness hangulatát. Nem alaptalanul hirdeti hát magáról a központ, hogy a belső tér megtervezésénél fontos szempont volt az első osztályú alapanyagok és kiegészítők felhasználása. (Az épület érdekessége, hogy valóban egy XVIII századi templomból építették ki, mely mára az ázsiai kultúrát kedvelők találkozóhelyévé vált.)

Korábban Butokugan Központként emlegetett létesítmény rendezvényekre is kiváló, elsősorban tág terei, több szintes elosztása miatt. A felújított 2500 m2-en található a Tao Kávézó (kényelmes fonott fotelekkel), 50 fős luxus színvonalú előadó-, és számos tornaterem.

Annak ellenére, hogy felosztásban számos lehetőséget rejt magában, én mégis kizárólag családi, vagy céges sportnapokhoz ajánlom azoknak, akik különleges hangulattal szeretnének kedveskedni vendégeiknek.

Végül muszáj kiemelnem egy látszólag nem fontos, ám számomra végre a nyugati színvonalhoz tartozás jelét mutató kialakítást, mellyel a kikapcsolódásra vágyó szülők előtt adóznak. Hétköznaponként ingyenes gyermekmegőrzőt működtetnek, szakképzett óvónőkkel, hogy az ide betérők egy órán keresztül csakis saját lelkükkel és testükkel foglalkozhassanak, megteremtve a rohanó életmódunkhoz elengedhetetlenül szükséges harmóniát.

Címkék: sport helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr5925432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karma · http://karma.blog.hu 2009.02.06. 19:15:03

ide kb 5 éve akarok egyszer benézni :)

laurix 2009.02.06. 22:28:25

Tényleg érdemes… Kedvenc hirdetésem a honlapról: „szilajharc órán a hagyományos középkori lovas és gyalogos harc alapjait sajátíthatod el!” Fenomenális :D
süti beállítások módosítása