Békére találva

2009.01.21. 19:05 | laurix | Szólj hozzá!

Egyszerűen imádom a békebeli hangulatot, azt a finom eleganciát, mely fellelhető mindenben, ami ezzel kapcsolatos. Talán éppen ezért fogott meg annyira a Nosztalgia Restaurant nyitó oldala, ahol pontosan ezekre az értékekre hívják fel figyelmet. Ha besétálsz a Deák tér felől az Október 6. utcába, szinte rögtön feltűnik a portál előtti vörös szőnyeg, mely vizuálisan már előkészíti a belsőépítészeti bravúrt. Hatalmas csillárok, nagy terek, kényelmes székek várják a békére vágyókat. Persze ettől cseppet sem leszünk boldogabbak, de néha már az érzés is elég.

Ajánlom az éttermet azok számára, akik szeretik a belvárosi hangulatot, a kivilágított épületek sorát a Duna part pesti oldalán.

Tegyünk egy múltbéli utazást, exkluzív ételekkel fűszerezve! Boldog, békebeli perceket!

Címkék: exkluzív helyszínek esküvői helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr38894095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása