08.00-20.00

2009.07.27. 21:38 | laurix | Szólj hozzá!

2009 júliusában nyílt egy design helyszín, melyről szinte mindenki beszél. Nevét hallom a buszon a barátnők csevegésében, pékségben a kiszolgáló hangosan kimondott ábrándozásában, a hírekben, a turisták betervezett programjában. Lehet róla a sok jó mellett rosszat is olvasni, de egy biztos, olyan strand született, mely felkavarja a pesti állóvizet.

Egy olyan elképzelés valósult meg, mely korábban már létezett a két világháború közötti időszakban, a Duna vízébe benyúló stég formájában. Egy felejthetetlen, de mégis feledésbe merült érzést adtak vissza a Budapest Szíve program keretén belül nemcsak a fővárosi lakosoknak.

Egy korábbi bejegyzésemben, már foglalkoztam Városi Tájkép Csoporttal, akik a Móricz Zsigmond körtéri meleg kövek után ismét nagyot alkottak, újabb elemmel színesítve Budapest vizuális környezetét. Nappal strand, este moziként funkcionáló 1700 m2-es létesítmény garantáltan a rendezvényszervezői szakma kedvenc helyszíne lesz, hiszen szinte minden típusú eseményre remekül használható. Teljes panorámával a Budai várra és a Parlamentre. Partira, csapatépítésre, zártkörű koncertre, esküvőre. Bármire, aminek csak a képzelet szabhat határt, meg persze az időjárás.

Ajánlom hát mindenkinek, hogy látogasson el a fent leírt intervallumban, a Március 15. tér alatt található Uszálystrandra, de ne azért, mert ingyenes a hónapban, és ne magáért a strandolás élményéért, sokkal inkább egy városi hangulatért. Egy érzésért, mely meghatározza a Budapesti lifestyle-t.

További információ: http://www.uszalystrand.hu/

Címkék: különleges design helyszínek szabadtéri helyszínek exkluzív helyszínek koncert helyszínek sport helyszínek esküvői helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr311272504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása