EVENTPOINT MANIFESTO

2009.01.21. 11:43 | laurix | Szólj hozzá!

Szeretnénk egy széleskörű útmutatót adni a rendezvényszervező cégeknek, feltérképezve a hazai helyszín kínálatot. Nem célunk megismételni a helyszínfórumok ajánlatait, sokkal inkább szakmai szempontból vizsgáljuk meg őket, havonta kiválasztva a legjobbakat. 

Örülnénk, ha az EVENTPOINT meg tudna teremteni egy együtt gondolkodó tábort, akik egymás segítésével érnének el sikereket munkájukon belül. Ennek elősegítésére mutatunk be olyan általunk becsült cégeket, szervezeteket, akik szerencsére túljutottak azon az elképzelésen, hogy egy jó rendezvényhez elég a sörsátor és a bulizenekar.

Hiszünk a "vateli" csodában, abban, hogy kellő ötlettel és gondos tervezéssel nagyszerű dolgok hozhatók létre, melyek útmutatóként szolgálhatnak mindenki számára. 

Ne a pénz domináljon, hanem a kreativitás!

Címkék: manifesto

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr38893165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása