Jelmezes bál elmarad

2009.01.23. 20:23 | laurix | Szólj hozzá!

Amióta rendezvényszervezőként dolgozom, minden évben repesve várom a februárt, hogy hátha befut egy farsangi megbízás. De ez idén is elmaradt, és nem igazán értem miért? Szerveztünk már évindító, évzáró, tavaszi, őszi, nyári partit, azonban a február mindig kiesik, pedig pont ekkor lehetne valami igazán ütőset alkotni.

Talán a farsang az egyetlen olyan indíték, melynek apropóján minden megengedett (lenne). Igazán extrém koncepció párosítható egy különleges dekorációval, melyet még csapatépítésre sem használnak ki a multi cégek. Összekovácsolódás céljából inkább elmennek minden évben egy wellness szállodába, vagy ha kicsit extrémebb szórakozásra vágynak, akkor a quad a nyerő. Holott számos lehetőség rejlene egy jól irányzott jelmezes bálban. (Nem beszélve arról, hogy álruhában mindent szabad.)

Annyi trendben Amerika az irányadó, ebben miért nem? Persze ott a halloween kimeríti az álruhás parti gondolatát, de ebből nekünk csak a világító, kibelezett tököt sikerült átvennünk, mint az átlag lakások dekorációs elemét.

Szomorú az, hogy most egy évet újra várnom kell, de remélem, hogy 2010-ben lesz olyan cég, aki felmeri vállalni a farsangban rejlő új koncepciók sorát, egyszer egy évben letérve a biztosnak tűnő útról.

Címkék: mix

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr70898405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása