Szimplán jó

2009.02.03. 22:27 | tekktakk | Szólj hozzá!

„Tudod, ahol a Szimpla Kert van!”

Hangzik el sokszor a válasz, ha a Kazinczy utcára vonatkozóan kérünk útbaigazítást valakitől. Nem meglepő, hogy a környéket ez a különleges atmoszférájú és közkedvelt hely fémjelzi leginkább.

 A kávézó 2001 óta áll a nagyközönség rendelkezésére és vendégei közt éppúgy feltűnnek az idősebb korosztályba tartozók, mint a fiatalok. A változatos korfa minden bizonnyal a sajátos belső aurával és a mostanában igen divatos retrohangulattal magyarázható. Remekül megtervezett és ötletes belső dizájnja kellemes nosztalgiát kelthet azokban, akik még emlékeikben őrzik a kilencvenes évek előtti bútoripar csúcstermékeit. A minimalista környezetű, de tematikus tervezés által létrejött termek megmutatják számunkra, hogy mire képes egy csipetnyi kreativitás és fantázia 500 négyzetméteren, 500 látogató számára biztosítva ezzel férőhelyet.

Nagyméretű belső terei remek felületet biztosítanak a nyüzsgő társasági életre, ugyanakkor ezektől egy karnyújtásnyira, kisebb oldaltermeiben a nyugalom és a meghittség még több vizuális élménnyel párosul. E szerencsés kialakítás azzal magyarázható, hogy a helyet egész egyszerűen egy kiszuperált, pesti, polgári bérházból alakították ki. Így megtalálhatunk benne mindent a pincétől a padlásig. A kedvező elrendezéshez továbbá az is hozzájárul, hogy hatalmas kerthelység is várja az idelátogatókat, mely télen fűtött és fedett, szóval nem kell különösebb előkészületeket tennünk, ha egy hidegebb évszakban szottyan kedvünk egy kis friss levegőt szívni. A kerthelységben emellett mozi is működik, és noha az ülőalkalmatosságok nem a multiplexben megszokottakhoz hasonlítanak, szintén kényelmesek. Az ember elsőre nem is gondolná milyen relaxálóan hathat egy hosszú nap után elnyújtózni egy fürdőkádból átalakított, kényelmes kanapén.

Többek közt ilyen és ehhez hasonló turistalátványosságokkal vár minket Budapesten, a Kazinczy utca 14. szám alatt a hely, ami szimplán jó.

Címkék: design helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr67921339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása