Szín-Tér Stúdió

2009.02.03. 00:03 | laurix | 2 komment

Három évvel ezelőtt találkoztam azzal a csapattal, akik egyhamar bebizonyították, hogy igényes díszletekkel ellátott, látványelemekben gazdag rendezvényért nem kell nyugatra menni. Naponta megmutatják, minden elképzelés kivitelezhető. Bárhol, bármikor.

Láthatóan nem kell hozzá más, mint egy jól összeszokott kreatív csapat, akiknek lételemük a kísérletezés, de a hagyományos megoldásokat is igényesen, sokszor rendhagyóan alkalmazzák. Ha a rendezvény érdekében 20 méter magasan kell mázsás elemeket függeszteni, vagy éppen a földön apró kövekből mozaikot kirakni, nem kérdés ki csinálja meg. Mindig van rá megoldás.

A Szín-Tér Stúdiót 2000-ben alapította Benkóczy Péter, így lassan egy évtizede azon fáradoznak, hogy egyedi arculatot adjanak minden megbízásnak.

Miben különböznek ők az átlagtól?

Leginkább abban, hogy a tervezésen túl ők kivitelezik a kitalált dekorációs elemeket, melyekben mindig fellelhető valami újszerű. (Kedvenceim közé tartozik: a világító lábú, jin-jang formában szétnyitható körasztal; a mennyezetre szerelhető lámpa, melynek fénysugarai által tökéletesen olvasható szöveget vetít a falra.)

Egy biztos: jól bánnak az összes létező anyaggal, melyek egyvelege tökéletes egységet alkot munkáikban, és mindezt már az installálás előtt megmutatják - 3D-s, vagy akár kézzel rajzolt- látványterveiken.

Címkék: dekor design grafika forma

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr36919399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peep 2009.02.03. 12:17:47

húúú, kép nincs?

laurix 2009.02.03. 12:22:15

2 perc és lesz az is :)
süti beállítások módosítása