Csábítanak a vampok

2009.03.06. 07:37 | laurix | Szólj hozzá!

Sajnos, ahogy elértünk a márciushoz, úgy halt el bennem minden reménysugár a farsangi megbízást illetően. De ahogy mondani szokás, „minden rosszban van valami jó” és ez februárban sem volt másképp.  Nagy örömmel mentem le február 15-én a Gödörbe, ahol egy jól összeszokott design csapat bizonyította be, nemcsak én szeretném megeleveníteni a karneváli hangulatot, és az ezzel járó életérzést. Minden hozta a WAMP-tól lassan már jogosan elvárt színvonalat, azonban én nagyon sajnáltam, hogy a kiállítók portékáikban nem illeszkedtek a kiírt programhoz. Kíváncsi lettem volna, hogy egyes tervezők mivel készülnek erre a nemes alkalomra, mely csak egyszer adódik egy évben. De azért mentségükre legyen mondva, a résztvevők nagy része álarccal és kiegészítő termékekkel csatlakozott a februári felhíváshoz.

Apropó, ha netán még van olyan ember Budapesten, akinek fogalma se lenne arról, mi is az a WAMP, akkor annak íme egy kis adalék: minden hónap egy vasárnapján megrendezett művészpiac; modern magyar design hazai fóruma, mely tárgyait mindenki számára elérhető áron adja; olyan hely, ahová éppúgy szívesen megyek anyukámmal, mint a legjobb barátnőmmel, mert egy biztos, az összes korosztály talál magának megfelelőt. (Pontosabban azok, akik egy kicsit el mernek szakadni a konvencióktól, az általános divat meghatározta sémáktól.)

A piac külön érdekessége, hogy rendszerint mindig valamilyen vezérfonál köré szerveződik az esemény, mely leginkább a kísérőprogramokban mutatkozik meg. Tehát, ahogy februárban a farsang volt az irányadó, úgy ebben a hónapban a csábítás művészetét tanulhatjuk gőzerővel a március 8-ai vasárnapon. Tehát kedves hölgyeim, kényeztessük magunkat, ha már az ENSZ volt olyan jó hozzánk, és külön napot szervezett boldogságunk fenntartására.  A kellő iránymutatásról gondoskodik többek között Zólyomi Zsolt, akinek parfüm showját 11.00 és 16.00-kor láthatják az ide látogatók. Valamint a KREA tanítványai, akik hasznos tanácsaikkal segítenek eligazodni a divat – valljuk be - néha kaotikus világában.

Egyszóval arra buzdítanék minden kedves, nemcsak női olvasómat, hogy vasárnap tegyék tiszteletüket Gödörbe, ne csak azért mert a belépés ingyenes, hanem azért mert olyan unalmas Az ördög Pradat viselt nézve kifürkészni mi lesz a trendi 2009-ben! Főleg ha van egy hely, ahol effajta tudásra biztosan szert tehetünk.

Címkék: dekor design grafika forma rendezvény bírálatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eventpoint.blog.hu/api/trackback/id/tr23984620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása